En bild på ett hotell sett från vattnet i Sharm el Sheikh

Oman Air vinner Travel Plus Awards

Oman

Oman Air vinner Travel Plus Awards


MUSCAT – Oman Air segrade vid årets Travel Plus Airline Amenity Bag Awards – det är fjärde året i rad som det nationella flygbolaget i Sultanatet Oman har uppmärksammats på detta prestigefyllda flygindustrievent. Priset Travel Plus Gold Award för Best First Class Male Amenity Bag överlämnades till Oman Air på en glittrande ceremoni i Hamburg, efter att 120 bidrag hade övervägts för 20 olika priskategorier. Årets framgång följer introduktionen i slutet av 2013 av nya First Class Amenity Bags, som är designade exklusivt för Oman Air av Gate Group och som omfattar allt en premiumresenär kan önska för se till att de kommer fram till sin destination avslappnade och i bästa form.

Salim al Kindy, tillförordnad koncernchef i Oman Air, uttryckte flygbolagets förtjusning och sade: ”Vi är oerhört glada och stolta över att få guldpriset på Travel Plus Airline Amenity Bag Awards, som uppmärksammar de flygbolag som säkerställer att högsta kvalitet tillämpas till alla detaljer av passagerarupplevelsen. Oman Air har skaffat sig ett internationellt rykte genom kvaliteten på våra produkter och tjänster, och denna enastående utmärkelse visar att för fjärde året i rad matchar standarden på våra rekreationspåsar hel vår underbara förstaklassprodukt”.

Simon Ward, chefsredaktör på Travel Plus, nättidningen som organiserar utmärkelserna, tillade: ”Oman Air har återigen visat att dess sköna väskor är bland de allra bästa i världen. Domarna var glada att hedra flygbolaget för att de erbjuder sina kunder en utmärkt rekreations väska och Travel Plus framlade sina helhjärtade gratulationer. Det är särskilt imponerande att Oman Air konsekvent har hållit denna mycket höga standard under en period av hela fyra år”. Oman Air har tidigare vunnit två guldutmärkelser och en silvermedalj i 2011, två guld utmärkelser och en medalj i brons 2012 och en guldmedalj 2013.

 

Läs om våra resor till Oman.

  

Oman Air

Oman Air

Utforska liknande

Blogginlägg