ERVs Reseförsäkring Komplett

Det enda reseskydd du behöver!

Varje resa är full av överraskningar, det är ju därför man reser eller hur? Men inte alla överraskningar är roliga. Vi skyddar dig mot det tråkiga och tar hand om dig på bästa möjliga sätt.

Med Reseförsäkring Komplett får du det bästa skyddet mot det mesta som kan hända under resan.

Försäkringen i korthet

Om du blir sjuk
Vi ersätter dig för läkarbesök, hemtransport och hjälp till rätt sjukhus.

Ny resa eller dagsandelar
Om du blir sjuk eller är med om en olycka så att du, under mer än hälften av dagarna, inte kan göra det du tänkt göra på din resa, får du en ny. Annars får du ersättning per dag.

Kom ikapp resan
Om något oförutsett inträffar så att du missar avgången på ut- eller hemresan får du hjälp att komma ikapp resan. Du får ersättning för nya biljetter och eventuell övernattning.

Service 24 timmar om dygnet
Vid allvarligt sjukdoms- eller olycksfall får du hjälp direkt från vårt assistansbolag Euro-Center Prag som har öppet dygnet runt, året om.

Hjälp på plats
Vi har servicekontor, Euro-Centers, i hela världen. Det innebär att du kan få hjälp på plats av någon som kan språket, kulturen och har goda relationer med sjukhus och myndigheter.

Ingen självrisk
Vi ersätter från första kronan, du betalar ingen självrisk förutom på Rättskydd. Dessutom ersätter vi bl.a. självrisken på din hyrda bil, moped eller sportutrustning.

Vår tretimmarsregel
Du får ersättning om du kommer fram mer än tre timmar för sent eller om ditt bagage är mer än tre timmar försenat. Gäller både vid ut- och hemresa.

Dina saker är försäkrade
Du får t.ex. ersättning om dina saker blir skadade eller stulna. Även din egna eller hyrda sportutrustning är skyddad.

Ansök om ersättning
Du kan enkelt ansöka om ersättning via vår onlineservice på vår hemsida www.erv.se. Under vardagar kan du även vända dig direkt till Europeiska ERV, vi hjälper dig med råd och svarar på dina frågor.

Telefontid: 9-16. Telefon: +46 (0) 770-456 918. E-post: privatskador@erv.se.

Försäkringskort
På www.erv.se kan du skriva ut ditt försäkringskort med viktig information som du kan ta med på resan.

Läs mer på följande länk: Reseförsäkring_komplett_infoblad_20141001